Kerner og frø er målt af! |
Jeg fik lov til at bidrage med knasende knækbrød en masse. Opskrifter på knækbrød findes jo heldigvis på enhver mad- blog med respekt for sig selv, så det er nemt at komme igang med produktionen.
Jeg vil nu alligevel dele min opskrift med jer- også selv om den nok ikke adskiller sig voldsomt fra alle de andre der findes i cyberspace.
Jeg bruger:
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl havregryn
3,5 dl hvedemel
salt
2,5 dl vand
1,5 dl olie
1 tsk bagepulver
evt lidt kanel
Alle ingredienser blandes sammen til en fedtet klump. En potion rulles ud mellem to stykker bagepapir. Jeg ruller det helt tyndt, men det kan du jo gøre, som du synes bedst om. Jeg skærer passende stykker med et pizzahjul eller en kniv. Knækbrødet bages ved 200 grader i ca 10-15 minutter.
Det smager som slik- så det er bare med at komme i gang :-)
En af mange plader er klar til at komme i ovnen! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar