Sider

onsdag den 27. juli 2011

Flere lækkerier fra haven i Eskebjerg

Ud over de herlige ribs, som jeg tidligere har skrevet om, fik jeg også to flotte squash fra haven i Eskebjerg for et par uger siden. Da der på forunderlig vis ikke har været mange aftner, hvor der har skulle laves aftensmad hjemme, ja så var det ved at være tid til at få anvendt squash inden ferien banker på døren lige om et par dage.
Derfor blev der i det lille køkken i mandags kørt en dej til en svampet squashkage.
500 g squash rives og vendes med 3 æg og en ½ dl smagsnetral olie. Rør 100 g hakkede valnødder, hasselnødder eller mandler i. Hakkes efter, hvordan du synes konsistensen er bedst. Riv skallen af en citron og saften fra ½ citron ned i blandingen.
Bland 200 gr. sukker, 400 gr. mel, 2 tsk kanel, 1 tsk natron og 1 tsk bagepulver og sigt det til squashblandingen. Hæld dejen i en springform eller en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 175 grade i 40-50 minutter afhængig af hvor høj kagen er. Kagen kan pyntes med glasur rørt med citron eller flødeostetopping.
Bedømt ud fra, hvor hurtigt kagen er svundet ind, så kan den også sagtens spise uden glasur...
Velbekomme.

Ingen kommentarer: